ČAS ZA KORENITE SPREMEMBE

Hočem svobodo in moč

Bi rad imel v sebi vse več svobode, lahkotnosti in miru?
Bi rad bil sam zase dovolj, brez da bi nekaj konstantno iskal v okolici in partnerju?

Moje delo je, da ti preko odkritja novih neodkritih perspektiv in čutenja pomagam narediti koreniti pozitiven premik v doživljanju in delovanju, bodisi z drugo osebo ali v odnosu do sebe, v katerem trenutno čutiš nemoč, napor, ujetost ali nepremagljivo oviro.

Osnovni pogoj je svoboda. Da bo edina prava pot le tista, ki tako meni kot mojemu partnerju ali drugi osebi omogoča svobodo. Če se s tem strinjaš, potem si za to delo prava oseba.

Pri tem bova delala na:

  • Razločevanju glede na izbrano situaciji tvoje omejene, izkrivljene in negativno vplivajoče percepcije
  • Razločevanju izvora glede na situacijo izbranih negativno vplivajočih čustvenih reakcij in čutenj

Posledično se bodo odprle vse večje moči za korenite spremembe, jasnost in kontrola nad tem, kar je bilo prej izven dosega.

Moje delo bi opredelil kot tehnike kongnitivne psihologije in čustvene reintegracije ali dela z notranjim otrokom. Nad vsem pa uporabljam svojo intuicijo, ki prej omenjeni področji presega. Moja osnova dela so naravni zakoni, ali kar se nobeden ne more ne strinjati. Da si življenje čim bolj naravnamo v skladu z naravo. Med njimi je v odnosih najpomembejši vsaj zame zakon zrcala – da se v svetu in odnosih odražajo ali sočasno ustvarjajo vsa naša zavestna in nezavestna prepričanja in čutenja.

Kolikor teh sil naravnih zakonov primerno ne naslovimo, lahko večinoma nad našim življenjem prevladujejo naši notranji nezavedni čustveni konflikti in miselna prepričanja. Moj namen je, da pomagam te konflikte in prepričanja čim bolj osvestiti, da zgubijo svojo moč ali prevlado nad vsakdanjim življenjem, odnosom s samim seboj, partnerstvom, seksualnim življenjem, prijateljstvom, delom in odnosi z otroci.

Prizadevam si, da bi imeli kot ljudje s potencialom, ki ga imamo, sposobnost tudi narediti korak naprej od našega ponavljanja preteklosti in istih napak. In da začutimo, da res živimo res  svoje življenje, neverjeten partnerski odnos in prijateljstva, ne da bi po nepotrebnem nezavedno razreševali konflikte naših staršev.

Kaj točno je pomeni izkrivljena percepcija in čutenje, in s tem naša čustvena otopelost, si preberi tukaj: čustvena otopelost

Izkušnje, ki mi pomagajo pri delu

  • Landmark Worldwide: Landmark forum, Napredni tečaj, Tečaj za komunikacijo, Voditeljski program
  • Veščina miru Aikido v vsakdanjem življenju
  • Raziskovanje partnerskih odnosov v Sloveniji, Balkanu, Turčiji, Indiji, Španiji in Tajski
  • Vodenje predavanj, delavnic in individualnih vodenj za velike premike v življenju v okviru projekta Walk Fearless, 5.000 km hoje za svobodo
  • Opustitev alkoholizma in kajenja, osvoboditev globoke 7 letne depresije in izoliranosti od družbe in intimnih odnosov
  • Doživljanje in raziskovanje nadnaravnih izkušenj in s tem globlji vpogled in razmevanje moči človeškega uma in čustev
  • Uspešna osvoboditev od čustvene stiske in navezanosti po ločitvi
  • Moje neumorno delo in rezultati na čustvih, osvoboditvi in celovitosti kot moški

Kako poteka delo

Pomagam ti iz svojega prostora odvržti vse, kar tja ne spada. Ne samo tvoja negativno vplivajoča prepričanja in čustveni tovor staršev, ampak tudi drugih ljudi in družbe.

Kar nam najbolj primanjkuje je prostora. V sebi imamo vse drugo kot prostor za sebe. In če bi ga imeli, bi bila osebna rast popolnoma naraven pojav, brez naprezanja, brez strategij, bojev in velikokrat katastrofalnih posledic na odnose.

Peace Pilgrim, ženska ki je prehodila več kot 40.000 km za mir je rekla: “Vsak človek potrebuje prostor, da raste.”

Živeti svobodno, se počutiti ok sam s seboj, z vse manj napora in bojev izpolniti svoje človeške potrebe stika v odnosih. To je moj cilj. Kaj je tvoj? Zastavil si ga boš in na tem bova delala. Odstranjevala vse, kar je v napoto k tvoji svobodi.

Dobil boš priložnost, da se postaviš na novih temeljih. Korak za korakom. Praktično boš posadil in negoval novo drevo samega sebe. Delo bo vedno na sebi. Posledično pa boš rezultate lažje prinašal tudi v odnose z drugimi. Tu ti bo nadaljnje predano prizadevanje in delo v odnosih razvoj bistveno pospešilo.

Prvo okvirno 2 urno srečanje bo posvečeno temu, da se odkrije jedro nemoči v določenem delu tvojega življenja. Nato bova delala na podiranju tvojega zapora, tvojih negativnih mentalnih in čustvenih spon. Nadaljnje te bom po želji podpiral v utrjevanju spretnosti celostnega dojemanja in čustvene svobode do mere, kjer boš sam precenil, da si dobil to, kar si iskal.

Vse ostalo izveš, ko si izbereš delati z menoj. Piši mi in ti že takoj lahko okvirno odgovorim, kam lahko že sedaj usmeriš svoje prizadevanje za napredek.

Izkoristiš pa lahko tudi 30 minutni klic ali srečanje v živo za pogovor o odnosih. Vsakomur, ki je dovzeten in se ujame s tem, kakor sam želim pomagati ljudem, sem pripravljen podariti svoj čas, izkušnje in spretnosti.

Sama zase vidim, da sem zmožna veliko več stvari, da lahko storim, karkoli si želim. Hvala za odklenitev tako veliko vrat, pravzaprav vseh. Zaradi te izkušnje se počutim, da lahko dosežem kakršenkoli rezultat ali prostor, ki si ga želim sama zase.

– Catia Salvat, Barcelona, Španija –

Koliko boš v to delo vložil?

Eno srečanje osebno 2-3 uri + podporni telefonski klic = 100€*

Nadaljnji trening po telefonu ali osebno = 50€* na uro

Poleg mojega osebnega vodstva dobiš vedno tudi E-knjigo, kako v 10ih korakih ali 10 vprašanji do mentalnega in čustvenega očiščevalnega detoksa. Nekaj, kar boš lahko uporabil za začetek vseh večjih podvigov ali obdobij v življenju.

*Nakazilo se opravi pred srečanjem. V primeru upravičenega nezadovoljstva, denar v celoti vrnem. Izjema so potni stroški, v kolikor se dobiva v tvojem kraju.

Podatke za nakazilo pošljem po najinem uvodnem brezplačnem klicu ali srečanju. Piši mi spodaj.

Vaja mi je prinesla to, da lahko sedaj gledam na stvari iz miru.

– Jorge Carrasco, Cabrils, Španija (Jorge Carrasco Photography) –

Za delo z menoj se vpiši spodaj

V odgovor ti ponudim brezplačni 30 minutni klic ali srečanje

10 + 11 =